TAXI BUȘTENI | NON-STOP îți stă la dispoziție dacă te-ai hotărât să vizitezi orașul Azuga! Plin de atracții turistice și zone incredibile de vizitat, fii sigur că vacanța îți va aduce amintiri de neuitat! Îți punem la dispoziție mașini care să poată susține până și grupuri numeroase de persoane, cât și șoferi care știu istoria locului.

Atracții turistice în Azuga, România

Ce poți vizita în Azuga?

Cabana de vânătoare Azuga
Fosta vilă a lui Ceaușescu este localizată în mijlocul unei păduri bogate de molid, la o altitudine de 1162 m, la o distanță de 12 km de oraș. A fost construită în anul 1960 de către statul român, folosită de Gheorghe Gheorghiu Dej, iar mai apoi de către Ceaușescu. Azi, Cabana de Vânătoare Azuga se numără printre cele mai importante obiective turistice din Valea Prahovei.

Cimitirul Eroilor din Primul Război Mondial
Poate fi găsit la ieșirea din localitate. Cimitirul a fost amenajat în 1920, iar suprafața de 2000 metri pătrați include 160 cruci militare și 3 troițe de lemn.

Biserica Sfânta Treime din Azuga
Construită în 1902-1903, în mare parte din investițiile Casei Regale. Biserica ortodoxă poartă hramul Sfânta Treime. Turiștii care calcă pragul vor putea admira curtea deosebită în care te poți simți ca într-un parc, având o suprafață totală de 1500 metri pătrați cu poteci și aranjamente florale.

TAXI BUȘTENI | NON-STOP |