TAXI BUȘTENI | NON-STOP îți stă la dispoziție dacă te-ai hotărât să vizitezi orașul Predeal! Plin de atracții turistice și zone incredibile de vizitat, fii sigur că vacanța îți va aduce amintiri de neuitat! Îți punem la dispoziție mașini care să poată susține până și grupuri numeroase de persoane, cât și șoferi care știu istoria locului.

Atracții turistice în Predeal, România

Ce poți vizita în Predeal?

Vila mareșalului Antonescu
Imobilul din Predeal, cunoscut ca „Vila Căprioara“, este evaluat în prezent la un milion de euro. Casa a fost ridicată de Antonescu în perioada interbelică, fiind locul unde mareşalul se relaxa alături de soţia sa şi de apropiaţi. Marioara Nicolau, soţia lui Alexandru Nicolau, vărul Mariei Antonescu, a făcut, după 1990, o cerere de retrocedare a vilei.

Statuia Eroului-Poet Mihail Saulescu
Realizată în memoria poetului-erou Mihail Saulescu, care a murit pe 30 septembrie 1916 în luptele pentru apărarea Predealului.

Mănăstirea Predeal
Mănăstirea Predeal este o mănăstire, de maici ortodoxă din România situată în orașul Predeal ce poartă hramul Sfântul Mare Ierarh Nicolae ce se prăznuiește în fiecare an la data de 6 decembrie. Mânăstirea este datată încă din anul 1744 și în ciuda vechimii sale nu este la fel de cunoscută precum celelalte mânăstiri de pe Valea Prahovei Caraiman, Sinaia, Cornu sau Schitul Sfânta Ana.

TAXI BUȘTENI | NON-STOP |